zaterdag 21 april 2012

SketchCrawl

Vandaag was de dag van de 35ste internationale SketchCrawl: wereldwijd komen dan groepjes mensen samen om met elkaar te tekenen op locatie. Ook in Nederland was vandaag op drie plaatsen een SketchCrawl: in Gouda, Schiedam en Heerlen. Ik deed mee aan die laatste. Het leek een mooie dag te gaan worden, maar ik zat amper in de trein of er barstte een enorme hagelbui los. Eenmaal in Heerlen, regende het flink. Onze SketchCrawl begon dus noodgedwongen in de bibliotheek en de koffiehoek van Schunck. Op zich al heel grappig: een tafel vol 'SketchCrawlers' die elkaar aan het portretteren waren...
Uiteindelijk brak toch nog de zon door en konden wij naar buiten om verder op de 'Heƫlesje Joarmaat' (Heerlense jaarmarkt) te tekenen. Hieronder enkele resultaten van deze leuke dag.

Today the 35th international SketchCrawl took place: people meeting in places all over the world to sketch together on location. In The Netherlands there was a SketchCrawl in three cities: Gouda, Schiedam and Heerlen. I joined this last one. It looked like a fine day when I left home, but once my train left, a hail storm broke loose. In Heerlen, it rained plenty. So we had to start our SketchCrawl in the public library and coffeecorner at Schunck. Pretty funny, all these 'SketchCrawlers' drawing each other...
Eventually we did get some sunshine so we could finally go outside and draw the annual market. Here are some results of this fun day.

Hou de blog van Sketchcrawl Limburg in de gaten, want in de komende dagen/weken zullen daar diverse schetsen van de deelnemers te zien zijn!

Keep an eye on the Sketchcrawl Limburg blog: in the coming days/weeks some sketches of the participants will be shown there!

4 opmerkingen:

 1. Dag Tineke, wat leuk om te lezen over de sketchcrawl in Heerlen, en om te zien wat je zoal hebt gemaakt. Mooi dat het sketchcrawlen nu ook in andere plaatsen in Nederland wordt opgepikt!
  Hartelijke groet uit Gouda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Loes, ja, ik was blij dat er nu ook een SketchCrawl in Limburg werd georganiseerd! Maar misschien lukt het nog wel ooit om naar Gouda te komen...

   Verwijderen
 2. (wat late reactie) Leuke post over de sketchcrawl! Ik zal het tzt overnemen op onze blog.

  BeantwoordenVerwijderen