Workshops en cursussen

Workshop kleur

creatief met beeld én tekst


Op donderdagavond 12 april geef ik samen met Ellen Kersten een workshop ‘Kleur ben je zelf’: in deze workshop gaan we experimenteren met kleur én schrijven. Het wordt een ontdekkingsreis op papier, waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten. Eerst gaan we aan de slag met ecoline, aquarelverf, kwasten, potloden, wasco. Wat je hiermee maakt hoeft niet mooi te zijn; alles is goed. Dat wat ontstaat, gebruiken we als aanleiding om onze verbeelding te prikkelen en creatief te schrijven.

We hebben plek voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.
Deelname kost 30 euro en daarvoor krijg je: twee uur lang expressie- en schrijfplezier met begeleiding door maar liefst twee docentes, koffie/thee/water en iets lekkers, en materialen zijn bij de prijs inbegrepen.
Wel graag uiterlijk op 9 april aanmelden bij mij of bij Ellen (http://schrijfjestuk.nl/contact1/contact).

Locatie: Parklaan 4, Sittard
Tijd: donderdag 12 april, 19:30 - 21:30 uur


Workshops op verzoek

Heb je zelf een groepje van minimaal 4 mensen met wie je eens iets bijzonders wilt doen (b.v. voor een verjaardag of speciale gelegenheid), aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor het verzorgen van een creatieve workshop. In overleg is van alles mogelijk: Drukken & Dichten, Poësie-albums, schrijven n.a.v. muziek, stempelen of andere grafische technieken, tekenen naar waarneming, creatief dagboekschrijven of zelfportretten in woord en beeld. 
Ook voor kinderen is bijvoorbeeld de workshop poësie-albums of het maken van stempels heel geschikt. Of een workshop collages of boekjes maken. Een origineel idee voor een kinderfeestje! 
Voor vragen en/of een prijsopgave: tineke@hetatelier.org.Facebookpagina

Voor recente updates over al mijn workshop- en cursus-activiteiten, kun je ook terecht op mijn Facebookpagina ‘Lekker Tekenen’: www.facebook.com/LekkertekenenServiceloket De Domijnen

Via het Serviceloket Cultuurparticipatie van De Domijnen, Sittard kun je mij hier vinden: www.dedomijnen.nl/serviceloket/kunstgids/het-atelier