zondag 26 mei 2013

Kunstproeven 8 en 9 juni

Zoals beloofd meer informatie over het kunst-evenement op 8 en 9 juni in Stein:
ik zit dan met 2 andere portrettekenaars én live muziek bij Brouwerij De Fontein. Je kunt je laten portretteren tussen 12 en 17 uur. En natuurlijk is er dat weekend nog veel meer te zien en te doen in Stein. Hieronder staat de uitgebreide informatie van Galerie Kunstproeven.#12 Kunstproeven Art-Walk 8 + 9 juni

De zomerexpositie van Galerie Kunstproeven gekoppeld aan een wandeling naar kunst op locaties in de buurt, is al bijna een traditie aan het worden. De prachtige natuur van Stein als decor voor bijzondere kunstwerken. Josine en Liliane verwelkomen je graag in het weekend van 8 en 9 juni. Ze stellen op drie locaties het gevarieerde werk van vier exposanten voor. Potobjecten en beelden van Paul en Marianne Erens, florale kunst van Annemie Tijhuis, tassen, sieraden en objecten van Lia Weeda en Ijzerkunst van Maarten Vaessen. Dit keer veel aandacht voor tuinobjecten, maar ook handmade design, fashion, Interior stuff en gifts uit de vaste collectie van de galerie. De wandelroute ligt voor je klaar bij Galerie Kunstproeven op de Kruisstraat 7 in Stein, het startpunt van de wandeling. Geniet hier voordat je je wandelschoenen aantrekt van de aanwezige kunst met koffie en lekkers, homemade by Josine.

Langs de route vind je op een bijzondere plek de mobiele galerie van Maarten IJzerkunst. In deze mobiele galerie, een uniek idee van deze kunstenaar, exposeert Maarten ‘livingart’ objecten voor binnen en voor in de buitenlucht tuinscupturen van behandeld of onbehandeld ijzer. Op deze locatie ontmoet je ook Sandrien Wansink met haar project ‘dialogue imaginaire’. Vier kunstwerken die tot stand kwamen doordat Sandrien vier kunstenaars uitnodigde om met haar een dialoog in beeld te voeren.

De wandelroute leidt naar Brouwerij de Fontein waar op de binnenplaats keramisch werk van Paul en Marianne Erens wordt getoond. Bovendien zijn er drie portrettekenaars aanwezig die voor een klein bedrag je portret tekenen. Brouwerij de Fontein ligt op een fantastische plek met een groot terras, waar je van een ambachtelijk gebrouwen glas bier kunt genieten. Om de laissez-faire sfeer te verhogen is er op beide dagen rustige live muziek.

Meer informatie over de exposanten en het programma lees je op www.kunstproeven.nl

WINACTIE:
Laat je e-mailadres [ook voor vaste klanten] achter bij Kunstproeven en maak kans op een van de volgende drie prijzen: Een sjaal, een kookschort of een kussenhoes van het Eindhovense designlabel Citydwellers verpakt in een kartonnen doos met daarop een origineel artwork van de kunstenaar Cel Dewaide uit Beek. Afbeeldingen van de dozen vind je op onze website. Winnaars krijgen via de mail bericht.

Waar:
Galerie Kunstproeven, Kruisstraat 7, 6171 GC Stein
Brouwerij de Fontein, Ondergenhousweg 15, 6171 GW Stein
Mobiele galerie van MaARTen IJzerkunst op een bijzondere plek langs de wandelroute

Wanneer:
Weekend van 8 en 9 juni, beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten