woensdag 15 september 2021

In de wolken

De kabouters zijn er klaar voor en de eerste repetities zijn achter de rug; volgende week woensdag, 22 september, gaat de voorstelling ‘In de wolken’ dan toch eindelijk door! Het is een muzikaal sprookje in beeld en geluid met blazersensemble Zuiderwind, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Heb je wel eens wolken gelezen? Lekker op je rug in het gras liggen en een krokodil voorbij zien drijven? Muziek kan ook beelden oproepen. Zo hoorde hoornist Kristiaan Slootmaekers een heel verhaal, compleet met kabouters, in de 17 variaties van Damase. Dat verhaal zal verteld worden door Aline Lermytte terwijl je de muziek hoort. Ik ga er live bij schilderen.Wanneer en waar?

Woensdag 22 september van 14.30 tot ongeveer 15.15 uur in de wei naast Hemels Vlees, Sint Gillisstraat 32, Ransdaal. Entree gratis, reserveren niet nodig.
Neem je eigen stoel of dekentje mee om lekker in het gras te zitten. In geval van aanhoudende regen wordt het evenement verplaatst naar gemeenschapshuis ’t Wouves, Dorpsplein 14, Ransdaal. Parkeren kan op de door verkeersregelaars aangegeven plekken, maar kom liefst te voet of op de fiets. Er kan niet vlakbij de wei geparkeerd worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten