woensdag 4 april 2018

‘Kleur ben je zelf’

Ben je graag creatief bezig met tekst en zou je voor de verandering eens willen werken met inkt en kleur? Of schilder en teken je juist veel en ben je benieuwd of dat ook iets kan worden in taal? Of maakt het je niet uit of je nu met beeld of taal bezig bent, als het maar creatief is? Allemaal WELKOM in de workshop ‘Kleur ben je zelf’, die ik volgende week samen met collega schrijfdocente Ellen Kersten ga geven.

Kleur kan veel inspiratie brengen en werken met kleur is gewoon LEUK! In deze workshop gaan we experimenteren met kleur én schrijven. Het wordt een ontdekkingsreis op papier, waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten. Eerst gaan we aan de slag met ecoline, aquarelverf, kwasten, potloden, wasco. Wat je hiermee maakt hoeft niet mooi te zijn; alles is goed. Dat wat ontstaat, gebruiken we als aanleiding om onze verbeelding te prikkelen en creatief te schrijven.


We hebben plek voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.
Deelname kost 30 euro en daarvoor krijg je: twee uur lang expressie- en schrijfplezier met begeleiding door maar liefst twee docentes, koffie/thee/water en iets lekkers, en materialen zijn bij de prijs inbegrepen.
Wel graag uiterlijk op 9 april aanmelden bij mij of bij Ellen (http://schrijfjestuk.nl/contact1/contact).

Locatie: Parklaan 4, Sittard
Tijd: donderdag 12 april, 19:30 - 21:30 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten