donderdag 8 september 2016

Nieuwe workshops

Dit najaar ga ik twee nieuwe workshops geven: een dag collage & experiment en een dag tekentechnieken. Beide workshops worden 2x aangeboden. Het is ook mogelijk een halve dag mee te doen (alleen de ochtend). Hieronder vind je alle informatie.

Two new workshops: ‘collage & experiment’ and ‘drawing techniques’!Collage & experiment

Een hele of halve dag experimenteren met collage-technieken: je krijgt diverse opdrachten en ideeën aangereikt om met collage aan de slag te gaan. We gaan individueel werken, maar ons ook laten inspireren door de andere deelnemers van de groep. 
Als materiaal kunnen we van alles gebruiken: foto’s, knipsels uit kranten en tijdschriften, mooie papiertjes, drukwerk, en eigen tekeningen die een tweede leven verdienen. Na inschrijving stuur ik je een lijstje met suggesties wat betreft mee te nemen materiaal.

Deze workshop wordt 2x aangeboden:
Zondag 16 oktober 10:00 - 15:30 uur
Zondag 11 december 10:00 - 15:30 uur


Tekentechnieken

Een hele of halve dag lekker tekenen voor wie zin heeft in experiment. We gaan onszelf uitdagen door bijvoorbeeld te tekenen zonder op het papier te kijken, of tekenen met je ‘verkeerde’ hand. Door jezelf dit soort beperkingen op te leggen, ga je de controle loslaten en de nadruk leggen op b.v. beter kijken naar je onderwerp in plaats van naar je tekening. Hoewel de resultaten in deze workshop ondergeschikt zijn aan de ervaring, kunnen die nog wel eens verrassend uitpakken. Je verruimt letterlijk je grenzen door jezelf te beperken!  

Deze workshop wordt 2x aangeboden:
Zondag 27 november 10:00 - 15:30 uur
Zaterdag 10 december 10:00 - 15:30 uurDe workshops worden door mij gegeven in het atelier van Liliane Konings:
Kleine Steeg 13, Sittard
Deelnemen kan voor een hele dag (10:00 - 15:30 uur) of alleen een ochtend (10:00 - 12:30 uur). Prijs: halve dag € 35,- / hele dag € 55,- inclusief koffie/thee.
Tussen de middag houden we een half uurtje lunchpauze. Neem daarvoor wel zelf iets te eten mee.
Aanmelden en meer info via mail: tineke@hetatelier.org
De workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers. Geen opmerkingen:

Een reactie posten