vrijdag 14 maart 2014

Art Journal Workshop: stempels

Vandaag gaf ik een workshop stempels maken in het atelier van Liliane Konings in Sittard. Er is zo hard en geconcentreerd gewerkt dat ik totaal vergeten ben om foto's te maken! Daarom hieronder een sfeerfoto van de stempels die ik in de loop van verschillende workshops heb verzameld. Jullie moeten mij zo maar geloven: er zijn weer mooie dingen gemaakt :-)De stempel-workshop maakt deel uit van een serie Art Journal workshops. Er komen nog in elk geval 3 andere workshops in deze serie en er is nog plaats!

vrijdag 18 april: voorwerp
In deze workshop gaan we werken naar aanleiding van een voorwerp dat je zelf uitkiest en meebrengt. We gaan de voorwerpen eens in een nieuw licht zetten, tekenen en beschrijven. En dan zien wat daar allemaal voor moois uit kan ontstaan!

vrijdag 9 mei: sjabloondruk
Sjabloondruk is een eenvoudige grafische techniek die iedereen thuis kan doen met goedkope materialen en zonder drukpers. In deze workshop leer je het wat en hoe en bovendien schrijven we naar aanleiding van de resultaten ook nog ‘een gedicht in 5 minuten’! 

vrijdag 27 juni: monotype
Nog zo’n geweldige grafische techniek die iedereen met eenvoudige materialen thuis kan doen: de monotype. Monotypes kun je zelfs op twee verschillende manieren maken, die we in deze workshop allebei zullen aanleren en toepassen. 

Ook de inkt-dagworkshop op woensdag 26 maart gaat gegarandeerd door en ook hier is nog plaats!
Tijdens deze cursusdag verkennen we het materiaal inkt op verschillende manieren. Een fijne experimenteer-dag!

Uitgebreide(re) informatie vind je op de pagina Workshops en cursussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten