dinsdag 15 september 2015

Groeten Uit Oisterwijk

Onder de naam Groeten Uit Oisterwijk (GUO) organiseert de Stichting Podiumkunsten Oisterwijk een serie balfolk-avonden en luisterconcerten en ik ben voor het seizoen 2015/2016 de ‘huistekenaar’! De start was zaterdag 12 september (inderdaad, rechtstreeks door na het tekenen op de Markt in Sittard...) met de eerste balfolk-avond: Wouter Vandenabeele (viool) en Jeroen Knapen (gitaar) met als verrassing een gastoptreden van Naomi Vercauteren (viool).
Hieronder mijn tekeningen (de foto's van mij in actie zijn gemaakt door Susan van de Wal); er wordt intussen nog door iemand hard gewerkt aan een tekst... Het is de bedoeling van GUO dat er n.a.v. van elk concert iets geschreven wordt (een kort verhaal, gedicht, songtekst). Deze teksten zullen steeds samen met een tekening van mij verschijnen in het maandelijkse GUO-Nieuws (digitaal). Hou de site dus in de gaten!

Groeten Uit Oisterwijk (GUO) is a new series of live music-performances (balfolk and concerts) and for this season I have the honor of being the ‘in-house-sketch-artist’! 
The first balfolk-night was last Saturday, with Wouter Vandenabeele, Jeroen Knapen, and a guest performance by Naomi Vercauteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten