Illustraties

Illustraties die ik maakte voor boeken, kun je bekijken op de aparte pagina Boeken. Maar er zijn natuurlijk nog een heleboel andere toepassingen te bedenken voor illustraties. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

 

Cd-hoesjes, online artwork en merchandise

Ik ontwierp en illustreerde cd-hoesjes en artwork voor online streaming diensten voor verschillende muzikanten. Hieronder zie je digipacks die ik maakte voor Leslie Fish, Wouter en de Draak, BmB en Robijn Tilanus.
 
Leslie Fish, Sea of Dreams

 
Leslie Fish, Angel with a Sword
 
 
Wouter en de Draak 
Wouter en de Draak, Zonnewachter

 
BmB, Ge vindt wel een taal
 
Robijn Tilanus, Rubato

 

 
Voor Wouter en de Draak tekende ik o.a. ook tijdens livestreams en diverse beelden daarvan zijn terug te vinden in hun videoclips op YouTube: https://www.youtube.com/c/WouterKuyper/videos
Wouter en de Draak, De Basilisk van Utrecht (uitsluitend digitale uitgave)

Behalve cd-ontwerpen en videoclips, maakte ik voor Wouter Kuyper ook ontwerpen voor twee Wouter-en-de-Draak-T-shirts en een logo voor op een hervulbaar waterflesje.

Postkaarten

In eigen beheer laat ik regelmatig postkaarten drukken in kleine oplage. Deze vijf hieronder zijn op dit moment nog leverbaar. Ze hebben een formaat van 15x15 cm en de achterkant/binnenkant is blanco (op de vermelding van mijn website na). De kaarten zijn te bestellen bij mij voor € 4,- per stuk (excl. verzendkosten). Ook leuk om in een lijstje te doen...
 Tijdschrift

Voor het Diatonisch Nieuwsblad maak ik regelmatig illustraties van muzikanten.
Penning

Een heel bijzondere toepassing van mijn illustratie-werk was de legpenning die ik mocht maken voor de burgemeester van Sittard, toen die met pensioen ging.

 
 
 

Overige toepassingen

Behalve in allerlei soorten drukwerk (b.v. boeken en tijdschriften, affiches, flyers, visitekaartjes) en online-toepassingen, kunnen illustraties natuurlijk ook nog op een mok, wijnetiket, of ander relatiegeschenk gedrukt worden. Ik denk graag mee als je iets moois wilt laten produceren of een uniek werk wilt.