Over mijOpgeleid als grafisch vormgever aan de kunstacademie in Den Haag, werkte ik jarenlang aan de vormgeving en opmaak van met name boeken en tijdschriften. Tegenwoordig werk ik vooral als (portret)tekenaar en illustrator, maar grafische vormgeving doe ik ook nog steeds.
Mijn specialisaties zijn het snel schetsen van mensen (bijvoorbeeld bij concerten en evenementen) en het illustreren in een losse tekenstijl. Daarnaast werk ik graag met gemengde technieken zoals collages en druktechnieken, vaak met diverse media gecombineerd in hetzelfde werk.

Denk je erover om mij in te huren als portrettekenaar of als schetsend verslaggever op een evenement, concert of feestje bijvoorbeeld, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ook voor het maken van (snelle) portretten en bijzondere illustraties en ontwerpen kun je bij mij terecht.
Kijk voor mijn aanbod op het gebied van creatieve cursussen op de pagina Workshops en cursussen.
Ik ben per mail bereikbaar via: mail@tinekelemmens.nl.


After my studies (photography, graphic design, and typography) I started designing books and magazines. I also illustrated a few booksMy main work nowadays consist of drawing and illustrating, but I still do some graphic designing as well. You can hire me as a (portrait)sketcher or as sketching reporter at events, concerts and parties for instance. I also make portraits and illustrations on request and give creative workshops and courses.
You can contact me at: mail@tinekelemmens.nl