woensdag 18 januari 2012

Drukken en dichten

Nog even ter herinnering:
Op woensdag 25 januari geef ik een workshop Drukken en Dichten bij BiblioNova Geleen. In deze workshop gaan we materiaaldrukken combineren met het schrijven van haiku's. We laten ons daarbij inspireren door dingen uit de natuur en door onze ter plekke gemaakte eigen drukwerkjes. Een mooie manier om een aantal zelf ge├»llustreerde gedichten te maken om aan de muur te hangen, cadeau te geven of netjes in een mapje te bewaren…
Dus: woensdag 25 januari 2012, 13:30 - 16:00 uur, BiblioNova Geleen, 25 euro voor leden van de bieb of 30 euro voor niet-leden, inclusief materialen, meer info en aanmelden via de Activiteitenkalender van www.biblionova.nl.


En nieuwe plannen!
In aanvulling op de workshop Drukken en Dichten bij BiblioNova (maar natuurlijk ook heel goed apart te volgen!), komen er nog twee extra workshops met andere druk- en dicht-technieken bij Annie Bodelier in Echt!
In de eerste workshop gaan we werken met monoprints en schrijven we ‘elfjes’, in de tweede workshop maken we sjabloondrukken waarbij we een gedicht schrijven ‘in 5 minuten’.
Workshop 1 is op maandag 13 februari 2012 van 10:00 - 12:30 uur.
Workshop 2 is op maandag 27 februari 2012 van 10:00 - 12:30 uur,
allebei dus in ’t Ateljeeke van Annie Bodelier in Echt.
Prijs: 30 euro per workshop, inclusief koffie, thee en materialen. Bij inschrijving voor beide workshops krijg je 5 euro korting!
Aanmelden kan door mij een mailtje te sturen (tineke ‘apestaartje’ hetatelier.org).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten